Nu finns Finja, ett av Sveriges ledande betongföretag, på Mynewsdesk. Vi är ett svenskt familjeföretag som i samband med vårt 60-års jubileum träder in i en ny era och tar ytterligare ett steg mot en ökad digitalisering.

Vi utvecklar, tillverkar och levererar betong i dess mest förädlade form och har ett stort fokus på konstruktionslösningar för murat och putsat byggande. Via byggvaruhandeln tillhandahåller vi framförallt ett heltäckande torrbrukssortiment, stabila och välisolerade block, golvavjämning för alla tillfällen, pålitliga fix- och fogprodukter, isoleringsskivor av högkvalitativ cellplast, grundelement för energisnåla och hållbara underlag samt väl beprövade fasadputssystem.

Vi framställer även prefabricerade betongelement och verkar som stomentreprenör vid byggnationer av alltifrån bostäder, kontor och offentliga byggnader samt inom industri- och lantbrukssektorn.

Följ oss gärna, på så sätt försäkrar du dig om att få informativa pressmeddelanden, inspirerande nyheter, vackra bilder och lärorika videor i samband med att nytt material publiceras.

Vi hoppas att kunna engagera och nå ut till just dig!